Ny fotoutställning!

Igår var jag och hängde upp en ny fotoutställning. För ett par månader sedan fick jag frågan om att hänga upp konst på ”Konst på torp” under torpkonferensen. Jag tackade ja till utmaningen och igår var det dags att plocka fram hammaren och spika lite. Utställningen hänger uppe fram till någon gång på söndagen 25e Juni i den stora byggnaden som kallas Magasinet på Torpkonferensens område. För program, vägbeskrivning mm kan man titta in på; https://www.torpkonferensen.nu/

Jag ramade in 12 bilder. Försökte välja bilder som i sig kan berätta en historia och hade en röd tråd eller två mellan sig. Några gamla favoriter, några nyare och några jag inte vet om någon annan än jag själv sett. Min skrivare är paj, så jag skrev ihop den vanliga texten om mig själv och en lista på bildtitlarna med penna och papper. Orkade inte tänka så mycket, mer än att försöka få in en röd tråd eller två mellan bilderna. Gick mest på känsla alltså.

Nedan är ett par bilder på hur det ser ut. Jag fotade av med systemkamera – det blev lite blänk och konstiga färger. Har ej tid att fixa till det just nu.

Comments are closed.