Marsvintern

Vinterns årstider har kommit och gått. Det har varit kallt, snöat, töat och regnat om vartannat. Det har kommit nysnö, ibland ganska mycket, frusit till och så vidare. För några år sen åkte jag mycket skidor i Kilsbergen. Nu har äntligen kommit iväg på en tur igen. Kameran var med. Det var bitvis bra spår, bitvis tuvor att hoppa mellan. På en del ställen fick man ta av skidorna och gå förbi, eller försöka få upp farten och flyga över. I somras gick jag i området och plockade hjortron. den här vinterns (första?) skidtur i Kilsbergen åkte jag förbi några av ställena där jag letade efter de smarriga bären.

Nedan är ett galleri med några bilder jag tog uppe från Karthälleömossen området. Stjärnhimlen är från Stora Gårdsjön. Stjärnorna började lysa ännu klarare senare men då blåste det (svårt att få stativet att stå stadigt) samt att jag ville hinna med bussen hem.

Comments are closed.