Varma sommardagar, Juni 2016

Nu är det full sommar, och under långvandringar nu gäller det att vara lite smart. Att inte röra sig som allra mest när solen gassar som hetast, och extra viktigt nu, att dricka ordentligt med vatten.

Denna vandring startade jag vid Garphyttan, och traskade upp mot Ånnaboda. Där tar jag vattenpaus och fyller på vattenflaskan. (vid kortsidan på omklädningsrummet nedanför konferensanläggningen finns en vattenkran). Därefter fortsätter jag in på Bergslagsleden mot Blankhult.

Åt medhavd lunch vid kilsbergsstugan. Fick bli snabblunch, för att knotten inte skulle snylta alltför mycket. Fortsätter in på andra vägar nu och kommer fram till en fin mosse och tänkte, här slår jag läger. Knotten tänkte nog likadant..

Vaknade strax innan  solen började gå upp, och fortsatte mot Lisselängen. Åt ena vädersträcket var månen på väg ner, åt det andra solen upp. Torrt i markerna, och behövs nog ganska mycket regn..

Vid Lisselängen fyller jag på vattenflaskan igen och fortsätter mot Ånnaboda för att köpa lite förmiddagsfika. Kommer fram, in under tak lagom tills regnet börjar..

 

Comments are closed.