Ny fotoutställning startad!

 

Det känns riktigt roligt att kunna berätta, att några av mina bilder nu hänger på Sollidens Kursgård, strax utanför Örebro.

Det är ganska mycket jobb med en utställning. Först ska man bestämma sig för vad för bilder ungefär man vill visa. En röd tråd eller tema. Nu valdes temat vinter-vår-sommar-höst. Välja ut bilder som kan passa till temat, rama in, hänga upp med mera. 16 bilder hängde vi upp.

Blev snyggt, åk dit och ta en titt, det blir garanterat en hit!! Sollidens kursgård ligger vid sjön Lången, 13 km norr om Örebro, alldeles intill en fin badplats. Knappast badvänligt just nu, men att känna på vattnet har ju alltid sin charm. Eller att spana efter djur som håller till vid vattendraget.

Sollidens kursgård kommer ha öppettiderna till strax innan jul 0700:1530. Dessutom kommer de servera julbord vissa kvällar. För att få veta vilka kvällar de har öppet är det bäst att ringa och fråga. Mer om Sollidens Kursgård samt kontaktuppgifter finns på https://www.svenskakyrkan.se/orebro/solliden

Comments are closed.